Marjana Bulku – ” Një jetë disa histori “

0

“Një jetë…disa histori” me zonjën Mimoza Belliu.
Ajo ka lindur në SHBA dhe rikthehet përsëri aty në vitin 1994 ku rinis jetën me sfidat e përditëshme ,televizionin Albanian Culture TV i cili jo rastësisht transmeton për herë të parë “Nëntori i dytë “,pikërisht atëherë kur Pavarësia e Shqipërisë ishte 75 vjet…28 nëntorit të vitit 1997.
Na ndiqni,🇦🇱🇺🇸 !

Share.

About Author

Leave A Reply