Intervist me Ramë Lahaj

Intervist dhe performancë në Vatikan në vitin 2016.

Ramë Lahaj ka lindur dhe rritur në Istog, Kosovë në një familje jo-muzikore. Me përkushtim të madh, dashuri dhe përpjekje për të arritur ëndrrën e tij të madhe, ai është tani ndër ata që kanë lulëzuar në arenën ndërkombëtare të operës. Për dikë që pretendon të shkëlqejë në muzikë profesionale, ai nuk kishte interes në këtë fushëderi në moshën 21-vjeçare. Në vitin 2014 i u dha mundësi të arrinte të drejtën e studimit në Akademinë e Arteve në Tiranë. Ai u diplomua si një student nderi i gjeneratës së vitit 2008.

Leave a Reply