Intervist me Ermonela Jaho

Intervist dhe performancë në Vatikan në vitin 2016.

Ermonela filloi të studionte këngën në moshën gjashtë vjeçare. Pas përfundimit të studimeve në Liceu Artistik “Jordan Misja” në Tiranë në vitin 1992 për të kënduar, ajo u pranua në Akademinë e Arteve në Tiranë, ku ajo studioi për një vit. Pasi fitoi një konkurs të organizuar nga sopranisti italian Katia Ricciarelli në Shqipëri, ajo u transferua në Itali në vitin 1993, ku studioi për një vit në Akademinë e Mantovës.

Leave a Reply