Intervist me Elbenita Kajtazi

Intervist dhe performancë në Vatikan në vitin 2016.

Sopranja e re Elbenita Kajtazi, një vendase e Mitrovicës, Kosovë, ka performuar në disa prej shtëpive më të rëndësishme të operës në Evropë. Elbenita është diplomuar në Universitetin e Prishtinës dhe është dhënë kontrata e saj e parë me Orkestrën Filarmonike të Kosovës në vitin 2009.

Leave a Reply