Grue , mos e len tempullin tand t’shembet ,mos….

0

Grue , mos e len tempullin tand t’shembet ,mos i len kolonat t’rrëzohen n’dhe…Ti je lira e ma t’çmueshmes melodi, ti je bërthama qi tretet me rrit pemë…
Grue Gja ma t’hijshme s’ka kqyrë njaj sy.
Je bulëza, fryma,buka , shenjtnia n’ty!!!…
(Nëpër thirrmat e jetës së vargut plot jetë të Erenestina Halilit)

Share.

About Author

Leave A Reply